Het jaaroverzicht van Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck met CEO Junior Michiel Clyncke Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck nam begin 2020 een zeer ambitieuze start. “We hadden mooie vooruitzichten en…Olivier13/01/2021
Koken met bier? 5 tips van onze expert Nico Koken met bier is sinds enkele jaren immens populair geworden. Chefs experimenteren volop en ook…Olivier16/07/2020
Zo garanderen wij de kwaliteit van Kasteelbier, Filou en andere speciaalbieren Als je op café een vers getapte Filou bestelt, moeten je smaakpapillen vanaf het eerste…Olivier25/06/2020
Foodpairing met bier: recept mosselen met Kasteel Tripel Op zoek naar inspiratie voor een nieuw mosselrecept? Neem er onze Kasteel Tripel bij en…Olivier18/06/2020
Water, mout, hop en gist: dit heb je nodig om bier te brouwen Met ongeveer 160 Belgische brouwerijen telt ons land maar liefst 700 smaakprofielen. Elke brouwer heeft…Olivier27/02/2020
BlogBlogBlogBlogBlogBlogBlogBlog Innoveren, automatiseren en digitaliseren met Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck In 2016 opende Kasteel Brouwerij Vanhonsebrouck de deuren van een gloednieuwe brouwerij in Izegem. Bij…Olivier25/02/2020
Werknemer in de kijker: aan de slag met Feldj Feldj Verfaillie is één van de vaste waarden van Restaurant 'Het Bierkasteel'. Als zaalmedewerker leidt…Olivier20/02/2020
Blog Werknemer in de kijker: een dag op stap met Michiel Maak kennis met Michiel De Zutter. Hij is sinds twee jaar aan de slag in…Olivier20/02/2020
Bier in blik, in fles of van het vat: alle pro’s en con’s op een rijtje Aan smaken en stijlen geen gebrek in de bierwereld. Ook op het gebied van hoe…Olivier31/01/2020
Evenement Bierkasteel en Filou verwelkomen de Kampioenen 21/12/19 Op zaterdag 21 december komt de cast van F.C. De Kampioenen op bezoek in het…Olivier05/12/2019